Wat is Arena Training Management?

De Training Management Software van Arena is een cloudgebaseerde oplossing die zorgt voor naleving van de regelgeving, de effectiviteit van trainingsprogramma’s verhoogt en trainingsprocessen stroomlijnt. Het helpt u bij het opstellen en beheren van uw trainingsplannen voor werknemers en partners, met een enkel beveiligd systeem dat direct is verbonden met uw product- en kwaliteitsprocessen.

Wat doet Training Management?

Met Arena Training kunt u individuele of op rollen gebaseerde groepstrainingsplannen maken, beheren en volgen. Configureerbare trainingsquizzes helpen bedrijven in medische hulpmiddelen om te voldoen aan de eisen van ISO 13485: 2016. Eenvoudig te configureren quizzes leveren bewijs op dat werknemers hun kennis van beleid, SOP’s en ander trainingsmateriaal kunnen aantonen. Met geautomatiseerde trainingsprocessen en meldingen kunt u nieuwe trainingsopdrachten maken en opnieuw trainen als uw processen en procedures veranderen.

Zorgen voor Compliance

Arena Training biedt organisaties een eenvoudigere manier om de naleving van trainingen bij interne medewerkers en externe partners te waarborgen. Door gebruik te maken van de productrealisatie en kwaliteitsprocessen van Arena, kunnen managers trainingsplannen maken, beheren en volgen om uitstekende training te garanderen. Dit vermindert auditstress en dure niet-nalevingswaarschuwingen die kunnen leiden tot zware boetes. Het belangrijkste is dat door Arena Training uw team zich kan blijven focussen op het leveren van producten van hoge kwaliteit.

Kenmerken

  • Vereenvoudigt het aantonen van compliance tijdens audits met gemakkelijke toegang en betere controle van trainingsplannen, werknemers- en partnerrecords en trainingsmateriaal in één systeem.
  • Levert een enkel systeem voor trainingsrecords, productinformatie, problemen, wijzigingen en kwaliteitsprocessen.
  • Biedt geautomatiseerde meldingen, geplande omscholingsevenementen en verhoogd trainingsbewustzijn via gebruikersspecifieke dashboards.
  • Helpt bij het voldoen aan ISO 13485: 2016 compliance bewijs van competentie via quizzen. U kunt meerkeuzevragen maken met een of meer juiste antwoorden en direct feedback geven tijdens het quizproces.

Voor wie belangrijk?

Met Arena Training kan iedereen in uw team — gebruikers, managers en auditors — snel de trainingsplannen en voortgang zien via procedures, werknemers, partners, plannen of producten.

  • Leidinggevenden weten altijd of werknemers en partners zijn getraind in de nieuwste beleidslijnen, procedures en werkinstructies.
  • Trainingsmanagers in de hele organisatie kunnen trainingsplannen efficiënt beheren en de voortgang bewaken voor elke werknemer of partner.
  • Regulatory en compliance managers hebben direct toegang tot audit trails, voor gereguleerde omgevingen die onder de FDA, ISO, OSHA en andere regelgevende of compliance-initiatieven vallen.
  • Partners in de supply chain zullen weten dat ze altijd de juiste beleidslijnen en procedures volgen om de levering van producten van hoge kwaliteit te versnellen.

Voordelen Training Management

Training Checklist

Zorgt voor compliance op het gebied van trainingsmanagement

Software Can Increase Effectiveness

Verhoogt de effectiviteit van trainingen

Automation icon

Automatiseert en stroomlijnt het training process

save money with training management software

Verlaagt de administratieve overhead en kosten

What is Uniek

Arena Training maakt gebruik van de documenten die u al in Arena beheert. In tegenstelling tot verouderde zelfstandige softwaretoepassingen voor trainingsmanagement – die kunnen resulteren in defecte producten, waarschuwingsbrieven of boetes voor naleving – verbetert Arena Training de compliance van trainingsrecords die zijn gekoppeld aan productrecords en kwaliteitsprocessen.

Resultaat

Met Arena Training is compliance in gereguleerde en op standaarden gebaseerde omgevingen nog nooit zo eenvoudig geweest. Arena Training ondersteunt audits door een volledig audittraject van alle trainingsrecords bij te houden. U kunt erop vertrouwen dat uw productteams getraind zijn in alle vereiste beleidslijnen en procedures.