De uitdaging

Gedistribueerde teams hebben moeite om het nieuwste productontwerp bij te houden met verspreide silo’s van informatie.

Innovatieve producten bevatten veelal zowel elektrische, mechanische en softwarecomponenten en productinformatie. Teams voor engineering, inkoop en leveranciers werken hierbij samen rond dezelfde informatie.

Dat samenwerken gaat niet optimaal wanneer alle afdelingen hun eigen systeem gebruiken. Wij zorgen er voor dat alle productdata in één geintegreerde databackbone komt, toegankelijk voor alle teams. Dat stroomlijnt het productontwikkelingsproces.

Hoe wij helpen

Arena brengt productinformatie, mensen en processen samen in één oplossing om uw productrealisatieprocessen te versnellen. Het innovatie cloud-gebaseerde PLM platform is eenvoudig te implementeren, configureren en altijd en overal te gebruiken – waardoor er voor iedereen zichtbaarheid is tijdens de ontwikkeling en introductie van nieuwe producten (NPD/NPI).

Purpose-built PLM

Arena heeft Cloud PLM uitgevonden en is marktleider met meer dan 1.300 klanten en 100.000 gebruikers wereldwijd. Alles wat we doen is gericht op het helpen van klanten met het snel hoogwaardige producten op de markt te brengen Zodat zij first-mover voordelen behalen, de winstgevendheid kunnen vergroten en een zo groot mogelijk marktaandeel kunnen behalen.

“In de productontwikkelingsomgeving van vandaag is het enige waar u zeker van kunt zijn dat u vroeg of laat gaat samenwerken met mensen ver buiten uw tijdzone … Zorg ervoor dat uw systeem deze wereldwijde realiteit ondersteunt” David Sangster | SVP of Operations

Nutanix

Snel

Het platform van Arena is ontworpen om maximale bruikbaarheid en schaalbaarheid te garanderen. Zowel start-ups, scale-ups als grown-ups en hun leveranciers vertrouwen op Arena om hun productontwikkelingsprocessen te versnellen. Interne en externe teams kunnen Arena onmiddellijk gebruiken zonder omslachtige configuratie of training. Toegang tot Arena overal ter wereld is mogelijk vanuit elke browser. Het is uw snelste weg naar ROI.

Betaalbaar

Met onze bewezen implementatiemethode realiseert u verbeterde productprocessen zonder dure codering en risicovolle implementaties. De cloud oplossing van Arena zorgt voor eenvoudige installatie, snelle gebruikersacceptatie en de laagste cost of ownership (TCO).

Eenvoudig

Arena biedt de nieuwste generatie cloud gebruikersinterface, ontworpen om het beheer van productinformatie tussen onze klanten en hun partners te vereenvoudigen. Onze uitgebreide infrastructuur maximaliseert de prestaties en verlaagt de kosten.