Krijg meer gedaan met Virtual Teams


Hoe kan Arena PLM / QMS in deze tijden nog beter gebruikt worden? Om deze brandende vraag te beantwoorden, heeft Arena’s team een reeks websessies opgezet over het onderwerp Virtuele Teams.

Meld je aan voor Arena-Events en je kunt kiezen tussen het live of later bekijken van de sessies – via je browser of in de speciale app (beschikbaar voor iOS of Google Android).

Reeds eerder paatsgevonden evenement – opgenomen sessies beschikbaar in Arena-Events:

  • Het gebruik van Arena in deze tijden – hoe kunnen we Arena gebruiken om beter te communiceren? Lees meer over Scribe, FileDrop en andere manieren om samen te werken tijdens de eerste sessie van de web-serie “Get More Done with Virtual Teams”.

Komende evenementenregistreer nu:

  • Virtuele Change Control Boards, beter dan Face-to-Face (19 mei)
  • Eenvoudig navigeren in Arena: tips van Arena-professionals (6 juni)

Vragen over de besproken onderwerpen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er om best practices te delen en je werk in Arena op elke mogelijke manier te vergemakkelijken.

Wanneer de Revisie wijzigen?

Wanneer het gaat over het management van onderdelen en revisiebeheer, hebben we veel organisaties die producten ontwikkelen zien worstelen met de vraag of een revisie …
Lees Meer

Wanneer heeft u een PLM Systeem nodig?

Al onze klanten, ongeacht de branche, maturiteit of de complexiteit, hebben dezelfde vraag beantwoord: wanneer moesten ze een PLM (Product Lifecycle Management) Systeem implementeren? Elk bedrijf …
Lees Meer