Bambi Medical ISO 13485 Gecertificeerd


Bambi Medical heeft het ISO 13485 certificaat ontvangen. Bambi is nu officieel gecertificeerd voor de ontwerp- en ontwikkelingsprocessen van haar neonatale monitoringsystemen. ProductStream feliciteert het team van Bambi Medical met deze mijlpaal!

bambi-medical-logo

De Bambi-Belt

De Bambi-Belt bestaat uit een disposable band met een sensormodule en een draagbare monitor. De sensormodule stuurt de signalen uit de band via Bluetooth naar de draagbare monitor, die de hartslag, ademhaling en huidtemperatuur van de premature kinderen toont. Via bijvoorbeeld een koppeling met het IntelliVue-systeem van Philips kan de data van de Bambi Belt op de monitor in de neonatologie afdeling getoond worden.

Making Baby’s live Happier

In plaats van vele sensoren die per sensor worden vastgeplakt en waarbij verwijdering pijnlijk is, zitten de sensors nu in één band. Hierdoor kunnen ouders nu ook hun baby zelfstandig uit de couveuse nemen. Er kan dus ook meer worden geknuffeld!

Arena Training Management

Leuke trainingssessie tijdens implementatie van Arena PLM/QMS bij Bambi Medical gevestigd in de High Tech Campus in Eindhoven. Bekendheid met SOP’s wordt in Arena PLM / QMS onderzocht met behulp van quizzes.