Klanten aan het woord

Hoe klanten het maximale uit Arena halen

“Eén Oplossing.”

— Angela Pastick
Supervisor, Quality Systems
Nevro

“Eenvoudig.”

— Jeff Sinn
Mgr of Doc Control
Plurius Networks

“Samenwerking.”

— David Britton
Quality Manager
Kollmorgen

Deze innovatieve organisaties maken al gebruik van Arena

Succes Verhalen

Lees hier meer over hoe Arena organisaties helpt hun bedrijfsprocessen te verbeteren

image

PLM versnelt product ontwikkeling bij Solar Power Tracker Technology

NEXTracker was op zoek naar een betere manier om productinformatie te beheren met gedistribueerde teams, om geautomatiseerde goedkeuringen mogelijk te maken en betere tracking en verantwoording te bieden. De cloudgebaseerde PLM-oplossing van Arena heeft alle vakjes aangevinkt.

Lees Casus

image

Design control processen tot stand brengen voor vandaag en de toekomst

RefleXion Medical heeft als missie om wereldwijd betere opties te bieden voor kankerpatiënten. Ter ondersteuning van de missie koos RefleXion Arena PLM als het systeem voor design- en kwaliteitscontroles.

Lees Casus

image

Tot stand brengen van  Closed-Loop Design Control in de organisatie

Pulse Biosciences helpt kanker te behandelen zonder toegevoegde toxicologie, met behulp van Nano-Pulse Stimulation (NPS). Pulse vertrouwt op Arena voor kwaliteitsmanagement en design controleprocessen en heeft de conformiteit op het gebied van trainingen met meer dan 97% verbeterd.

Lees Casus

image

Breng kwaliteit in de toeleveringsketen naar het hoogste niveau

IntraOp Medical Corporation gebruikt Arena voor productrealisatie met de hoogste kwaliteit. Verbonden product- en kwaliteitsmanagementprocessen, gekoppeld aan Arena Analytics, leiden tot betere zakelijke beslissingen.

Lees Casus

image

Enphase’s zonne energie oplossing met krachtenbundeling in de suppy chain

Enphase Energy maakt zonne-energie eenvoudig en slim met commerciële en residentiële oplossingen. Arena PLM helpt Enphase bij het beheren van productontwikkeling- en kwaliteitsprocessen met interne teams en externe supply chain-partners.

Lees Casus

image

Productinnovaties volgen ten opzichte van prioriteiten

De satelliettechnologie van Kymeta zorgt voor eenvoudige connectiviteit met auto’s, vliegtuigen en boten en biedt altijd en overal wereldwijde toegang. Lees hoe Arena Kymeta heeft geholpen productlanceringen te versnellen met productontwikkeling en quality management.

Lees Casus